Echipa Nocrich crește!

Avem o veste bună! Din octombrie 2018, Amalia Bohatereț s-a alăturat echipei Centrului Cercetășesc Nocrich. Cu multă energie, implicare și entuziasm, Amalia coordonează partea de programe a Centrului Scout, printre care și atelierul Ceramica de Nocrich.

Câteva cuvinte din partea tinerei cercetașe: „Aventura mea ca membru al Nocrich Family a început odată cu proiectul EVS în Islanda, în 2015. Atunci am observat impactul pe care îl poate avea un voluntar și, pe de altă parte, cât de mult poți contribui dacă te dedici complet unui proiect, așa că am început să mă gândesc cum ar fi să lucrez cu și pentru cercetași, pentru că voiam să pot face mai mult. Am început prin a fi mai activă ca voluntar, astfel m-am apropiat tot mai mult de Nocrich.

Așa am înțeles misiunea centrului, potențialul său și am observat impactul pozitiv pe care îl are asupra comunității și asupra tuturor celor care îi trec pragul. Am înțeles și că nimic dintre toate astea nu ar fi posibile fără oamenii care au investit timpul, energia și cunoștințele lor în acest proiect. De aceea, să devin mai mult decât voluntar la Nocrich a fost un proces cât se poate de natural și este modul prin care îmi doresc, așa cum am promis ca cercetaș, să las lumea puțin mai bună decât am găsit-o. Am decis să încep aici, la Nocrich și, deși a trecut puțin timp, sunt sigură că acum, aici este locul unde pot face asta cel mai bine.”

Îi dorim baftă în demersul început și ne simțim norocoși să o avem alături 🙂

 

    Leave a Comment

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.