Direcționează 2% din impozitul pe venit pentru educație!  (persoane fizice)

Cine suntem noi?

Povestea Centrului Cercetășesc Nocrich – H. C. Habermann a început în anul 2010 si de atunci, cu dedicație și voluntariat, contribuim la educația copiilor și a tinerilor, prin cercetășie și meșteșuguri, ajutând la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Vrei să ne ajuți?

E ușor să faci o faptă bună! Susține activitățile educaționale oferite de Centrul Cercetășesc Nocrich – H. C. Habermann fără nici un cost! Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat. Poți directiona aceasta suma catre o singura organizatie non-profit depunand/expediand formularul aferent pana in mai 2018.

Ce trebuie să faci?

Pasul 1. Descarcă formularul pre-completat cu datele asociației noastre:

  • FORMULAR 230 – Dacă ai obținut în anul 2017 numai venituri din salarii
  • FORMULAR 200 – Dacă ai obținut în anul 2017 (și) venituri din alte surse în afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosinței bunurilor etc.)

Pasul 2. Completează formularul în 2 exemplare cu datele tale personale și semnatură. Restul rubricilor nu trebuie completate.

  • FORMULAR 230 – VEZI MODEL COMPLETAT AICI
  • FORMULAR 200 – VEZI MODEL COMPLETAT AICI

Pasul 3: Depune formularul sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Adresele Agentiilor Nationale de Administrare Fiscala.

Dacă agenda ta este foarte încărcată, trimite-ne un email la adresa nocrich@scout.ro și vom identifica împreună cea mai bună soluție.

Termenul pentru depunerea declaratiilor este în mai 2018, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii. Declaratia se refera la impozitul platit in anul fiscal anterior, in cazul de fata 2017.

Îți mulțumim pentru susținere şi îți stăm la dispoziţie cu orice informaţie.

Contact

Nadia Codreanu

Telefon:  +40 737 260 087

E-mail: nocrich@scout.ro/ nadia.codreanu@scout.ro

Facebook

https://www.facebook.com/NocrichScoutCentre/

https://www.facebook.com/ceramicanocrich/

Website-uri:

www.nocrich.scout.ro/ www.ceramicanocrich.ro