Campare, cazare și servicii

-Prețuri-

*actualizat pe 4 februarie 2023

Cazare

Tip cazareInclude
Campare
 • Apă potabilă
 • Dușuri și toalete
 • Acces la priză în șură pentru încărcat telefoane (în limita disponibilității)
 • Acces la o zonă de depozitare mâncare și frigider (în limita disponibilității)
 • Lemne pentru construcții de camp
 • Altele (loc comun pentru foc de tabără, zonă de relaxare, minge & fileu de volei)
Cercetaș ONCR / noapteCercetaș Internațional / noapteNon-Cercetaș / noapte
 3€4€5€Tip cazareInclude
Cameră tip hostel cu baie comună
 • 20 paturi împărțite în două camere
 • Acces la cameră de zi, bibliotecă, Wi-Fi, prize
 • Lenjerie de pat
Cercetaș ONCR/noapteCercetaș international/noapteNon-cercetaș/noapte
9€10€12€

Obiecte și servicii adiționale

Serviciu / ObiectPrețDetalii
Lemne pentru construcțiiGratuitLemnele au lungimi variabile (3-5 m). Pot fi păstrate până la o săptămână – pentru perioade mai lungi, pot fi închiriate din nou. Lemnele nu pot fi tăiate sau arse. Nu se pot bate cuie în lemne.
Închiriat cort5€ / noapteCort de 2 persoane. Necesită rezervare anterioară șederii.
Mașină de spălat6€ / cicluUn ciclu de spălare. Detergentul este inclus în preț.
Set bucătărie
(oală, tigaie, tocător, veselă, tacâmuri – aprox. 10 persoane)
12€ / ziAcesta este prețul pentru un set, nu puteți închiria mai puțin, dar dacă este necesar un alt obiect pentru gătit pe care îl avem, îl vom pune la dispoziție gratuit.
Acces bucătărie interioară (complet echipată cu toate necesitățile pentru gătit)30€ / ziDin cauza COVID-19, acest serviciu nu este disponibil.
Butelie cu gaz pentru gătit10€ / ziCu rezervare anterioară șederii.
Închiriat hamac4€ / ziDispunem de zone cu copaci potriviți pentru hamace.
Echipament de campareGratuitVă punem la dispoziție unelte, funie și alte materiale necesare pentru camping.


Informații adiționale:

 • Toate serviciile sunt oferite în limita disponibilității și necesită rezervare.
 • Puteți primi acces la unelte, sfoară sau alte materiale necesare pentru campare. Detalii pe loc sau via email.
 • Nu vindem lemne de foc.
 • Pentru achiziționarea mai multor servicii, puteți primi reducere – luați legătura cu responsabilul de grup pentru mai multe detalii.
 • În cazul deteriorării sau pierderii obiectelor închiriate, va trebui să plătiți prețul lor întreg.


Activități

ActivitatePrețDetalii
„Village Quest” pentru Nocrich și satele din împrejurimeGratuitÎl primiți la sosire. O ocazie să afli mai multe despre Valea Hârtibaciului.
City quest în Sibiu (Hike and discover)GratuitÎl primiți la sosire.
“Goose Game”GratuitÎnvățați câte ceva despre Cercetașii din Rețeaua Goose din Europa printr-un joc de societate cu multe activități diverse. 
Tur ghidat în Biserica Evanghelică și la ceasul mecanic funcționalPe bază de donațieNecesită rezervare anterioară șederii. Grup de maxim 10 persoane. Turul se poate extinde cu turnul original. Ai oportunitatea unică de a întoarce ceasul.
Plimbare cu căruța*15€ / persoanăNecesită rezervare anterioară șederii. Plimbarea durează 1-2 ore.
Atelier olărit

10-20€ / persoană (oferim reduceri grupurilor de minim 10 persoane)

Necesită rezervare anterioară șederii. Atelierul poate dura 1-3 ore sau chiar o zi, în funcție de preferința grupului. Participanții vor învăța să modeleze lut, să lucreze la roata olarului, să decoreze și să picteze vase. Prețul variază în funcție de durată, conținut și număr de participanți.

Fă o schimbare!Neprețuit 🙂Ajută-ne prin curte sau în comunitate. Fie că aveți o idee pe care vreți să o încercați sau vreți să vă dăm o sugestie, mereu avem treburi interesante și distractive care lasă centrul mai bun pentru grupurile care urmează.
AteliereVariază în funcție de cerereOferim ateliere de construcții de camp, noduri, șervețele de ceară, animație, reciclare, 0 waste etc. Referitor la conținut și durată, acestea pot fi personalizate în funcție de nevoile grupului. Schimbările pot afecta prețul.
DrumețieGratuitÎmprejurimile oferă multe opțiuni când vine vorba de drumeții de toate nivelurile. Există atât trasee circulare scurte prin pădurile din zonă, cât și drumeții mai lungi care duc chiar până în satele învecinate precum Marpod, Țichindeal sau Alțâna. Responsabilul de grup vă poate oferi mai multe informații și idei!
Cuptorul de pizza*GratuitÎn curtea Centrului avem un cuptor de pizza din piatră care abia așteaptă bucătari cu stil! Trebuie să rezervați în prealabil și trebuie să achitați lemnul (în jur de 150 RON).
Plimbare cu Mocănița HârtibaciuluiVerifică aici“Mocănița Sibiu-Agnita e o cale ferată îngustă îngrijită de voluntari, ce unește polul turistic Sibiu de comunitățile rurale de pe Valea Hârtibaciului, șerpuind printr-o rezervație naturală presărată din abundență cu faună sălbatică și floră deosebită, într-un peisaj rural pașnic, dominat în depărtare de crestele înzăpezite ale Carpaților.”
Vizită Hosman:
• Moara Veche
• Brutăria
• Atelierul de fierărit
• Biserica Evanghelică
Verifică aici“Asociația Hosman Durabil este un ONG independent și autogestionat cu sediul în Hosman. Ea administrează complexul „Moara Veche” cu șura culturală și marca regională „Din Hârtibaciu, cu drag” și este prezent ca actor al societății civile.”
Muzeul Interetnic al Văii HârtibaciuluiPe bază de donațieMai multe informații puteți găsi aici. Pentru ghidaj luați legătura cu Claudiu Bartuș: +40754269675

*Aceste activități depind de disponibilitate. Vă rugăm luați legătura cu noi în avans pentru a ne putea asigura că vă puteți bucura de toate activitățile pe care le doriți.

Vă putem închiria mașina dacă aveți nevoie de transport. Dispune de 6 locuri pentru pasageri plus șoferul nostru. Prețul depinde de destinație. Disponibilitatea depinde de activitățile de la centru în acel moment.

Toate activitățile pot suferi modificări în funcție de evoluția Covid-19. Vă rugăm contactați-ne pentru informații la zi.

Pentru detalii și rezervări:
nocrich@scout.ro, +40 737 26 00 87