Echipa de voluntari

Fă cunoștință cu Nocrich Family!

Din 2010 până în prezent, Centrul Cercetășesc Nocrich crește puțin câte puțin în fiecare zi, mulțumită echipei noastre. Acest loc magic nu ar fi la fel fără devotamentul și creativitatea sutelor de voluntari care și-au lăsat amprenta la Nocrich, rămânând fideli motto-ului cercetășesc de a lăsa lumea puțin mai bună decât au găsit-o.

Voluntarii sunt cei care pun rotițele acestei experiențe unice în mişcare – ei întâmpină grupurile de cercetași și le prezintă centrul, se joacă cu copiii din Nocrich, își folosesc creativitatea în atelierul de olărit, organizează camp-uri și ne surprind mereu cu idei şi proiecte noi. Voluntariatul la Nocrich înseamnă o călătorie într-un mediu intercultural, de unde te vei întoarce cu prieteni în toate colțurile lumii. Zilele la Nocrich nu sunt niciodată plictisitoare pentru că îmbină implicare și voluntariat cu distracție și prieteni și zâmbete – este combinația perfectă, iar atunci când voluntarii noștri sunt fericiți, și centrul cercetășesc este fericit!

Suntem recunoscători în mod special voluntarilor care au dat o mână de ajutor în repetate rânduri și au avut un impact semnificativ asupra centrului. Chiar dacă nu sunt înrudiți, lor le place să-și spună Nocrich Family (Familia Nocrich). Fie că locuiesc în cel mai apropiat oraș, fie că sunt la mii de kilometri depărtare, membrii „familiei” găsesc mereu drumul înapoi către Nocrich și sunt mereu dornici să sprijine centrul cercetășesc.

Fiecare voluntar în parte este important pentru dezvoltarea centrului cercetășesc. Superputerile lor, visurile și proiectele pe care le duc la bun sfârșit, amintirile pe care le creează – toate acestea ajută la scrierea frumoasei povești a Centrului Cercetășesc Nocrich, de care suntem foarte mândri.

Dacă vrei să fii parte din această poveste, alătură-te ca voluntar!

Poți afla mai multe informații despre toate oportunitățile de voluntariat aici.