Cercetașii României Sites > Nocrich Scout Centre - HC Habermann > Blog > Uncategorized > Participă la schimbul de tineri ”How we can do it”, în Slovacia!

Participă la schimbul de tineri ”How we can do it”, în Slovacia!

Participă la schimbul de tineri ”How we can do it”, în Slovacia!

Vara aceasta vă propunem un schimb de tineri finanțat prin programul Erasmus+ : ”How we can do it”, în Slovacia, în satul Prencov.

Shimbul se va desfășura între 14 iulie și 1 august, timp în care 35 de participanți vor crea o echipă în care își vor dezvolta cunoștințele de management de proiect pentru comunitate, pe următoarele arii: artă, permacultură și meșteșuguri.

Centrul Cercetășesc Nocrich oferă 5 locuri pentru acest proiect, pentru 4 participanți și un lider, care își vor lăsa amprenta în comunitatea din Prencov prin această experiență.

Costurile implicate de proiect vor fi acoperite prin proiectul Erasmus, după cum urmează: participanții vor avea mâncarea și cazarea asigurate, iar transportul le va fi decontat în limita a 80 de euro.  Participanții trebuie să aibă între 18 și 30 de ani.

Mai multe detalii puteți accesa apăsând pe linkurile albastre de mai jos.

Dacă vreți să trăiți o experiența diferită în această vară, vă așteptăm să aplicați la acest proiect, completând formularul de înscriere de mai jos. Deadline înscrieri: 1 iunie 2016.

Infopack How we can do it

Poze How we can do it, Prencov

 

{:}

    Leave a Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.