Hike de Nocrich – Fratia Inelului

Hike de Nocrich – Fratia Inelului

posterROVara aceasta o aventură istorică se va scrie la Nocrich odată cu prima ediție a Hike de Nocrich!

Avem nevoie de voi în Valea Hârtibaciului, între 27 şi 31 iulie, pentru a preveni împreună năvălirea forțelor răului asupra binelui. Cum s-a ajuns la această situație primejdioasă? Ei bine…

Nori ce prevestesc izbucnirea unui nou conflict se adună iar peste Pământul de Mijloc. Se zvoneşte că eforturile hobbiților Sam si Frodo nu au fost sfârşitul poveştii: după ce au aruncat Inelul în foc, nevoia creării unui nou ordin care să păstreze pacea şi stabilitatea în Pământul de Mijloc a devenit inevitabilă. Din păcate, singura soluție este crearea unei noi Frății a Inelului. Fie ca toți dintre voi să vă adunați în micuțul sat al hobbiților, Nocrichton,  deoarece avem nevoie de cei mai puternici, isteți şi curajoşi dintre voi pentru a găsi inelele salvatoare.

Totuşi, încotro vă veți îndrepta şi unde veți căuta aceste inele?

Asta va trebui să aflați chiar voi odată ajunşi la Nocrich. Fiecare frăție va primi o descriere criptică a destinației finale, astfel că va trebui să vă folosiți de toate cunoştiințele voastre de orientare pentru a găsi drumul spre inele. Drumul vostru va fi presărat cu provocări, deci veți întâlni posturi unde va trebui să realizați diferite activități creative, jocuri în natură, acordarea primului ajutor și multe altele.

Scopul acestui hike nu va fi doar găsirea drumului bun. Ceea ce va trebui să demonstreze fiecare frăție este un puternic spirit de echipă și o comunicare eficientă. Nu este deloc ușor să formați o nouă frăție în care să domine armonia, de aceea trebuie să fiți pregătiți pentru a trece împreună peste toate obstacolele cu multă răbdare, creativitate și grijă pentru ceilalți.

Sunteți la numai un pas de crearea unei noi frății* legendare, care va păzi mereu bunăstarea Pământului de Mijloc. Este momentul vostru de glorie! Înscrieți-vă la Hike de Nocrich  pentru a vă asigura că numele vostru va rămâne mereu în istoria Nocrichtonului!

 

*O frăție poate fi formată din 3/ 4 exploratori/ seniori, cu vârste între 15 și 24 de ani. Pentru ca această aventură să aibă loc, contribuția de participare este de 120 de lei pentru fiecare participant și include mâncarea și cazarea la centru.

For English please click here.

    Leave a Comment

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.