Cercetașii României Sites > Nocrich Scout Centre - HC Habermann > Blog > Apeluri > Apel de angajare Coordonator de Voluntari

Apel de angajare Coordonator de Voluntari

Apel de angajare Coordonator de Voluntari


Centrul nostru Cercetășesc are o grămadă de oportunități pentru voluntari, cercetași și necercetași deopotrivă, din România și din străinătate. Suntem și organizație gazdă și derulăm proiecte prin European Solidarity Corps și avem voluntari pe termen scurt (săptămâni), mediu (2 luni) și lung (6 – 12 luni) tot timpul la Centru.

Voluntarii noștri sunt tineri din România, din spațiul European și din toată lumea. Pe lângă gestiunea Centrului și a grupurilor care ne vizitează, voluntarii noștri desfășoară proiectele lor personale, învață limba română și creează activități cercetășești pentru copiii din sat, în fiecare săptămână.

Așa că ne căutăm un coordonator de voluntari! Avem nevoie de o persoană care să asigure planificarea, coordonarea și supravegherea sarcinilor voluntarilor noștri pe baza obiectivelor stabilite de Directorul nostru Executiv, dar și să contribuie la construcția un mediu sigur, structurat și fun în care toate proiectele voluntarilor să fie duse la bun sfârșit.

Principalele responsabilități al poziției:

 • Coordonarea activității zilnice a voluntarilor – poziția necesită prezență fizică de principiu zilnică la Centrul nostru din Nocrich, jud. Sibiu
 • Gestionarea aspectelor logistice ale programelor de voluntariat (transport, cazare, formări, evenimente, contractare, asigurări)
 • Urmărirea, planificarea și evaluarea activității voluntarilor (monitorizare obiective personale și de program, planificarea activităților și a zilelor libere)
 • Monitorizarea și raportarea programelor de voluntariat desfășurate cu parteneri (ESC, Service Civique), inclusiv comunicarea cu partenerii
 • Raportarea către Directorul Executiv cu privire la îndeplinirea obiectivelor voluntarilor (săptămânal) și a proiectelor de voluntariat (lunar)


Ca să poți aplica cu succes pentru această poziție trebuie

 • să ai suficiente competențe digitale să poți redacta un raport, să folosești emailul
 • să fii confortabil/ă în lucrul cu oamenii, ideal cu voluntarii
 • să ai măcar 1 an experiență cu proiecte European Solidarity Corps, indiferent în ce rol
 • să fii confortabil/ă să lucrezi într-un context cu adevărat multicultural
 • să cunoști limba engleză măcar la nivel B2
 • să poți comunica corect, coerent, eficient și empatic atât verbal, cât și în scris

Ideal, ar fi util să mai știi și:

 • Social Media și un pic de Canva / Adobe Express
 • să conduci autoturisme (permis de conducere categoria B)

E bine de știut că Nocrich, comuna unde avem Centrul Cercetășesc, este o localitate rurală (la țară), la 35 de km de Sibiu, pe Valea Hârtibaciului și la 30 de minute de un supermarket. Avem asfalt, Internet și semnal la telefon peste tot, dar și căruțe trase de cai pe stradă.

Ce-ți oferim:

 • Compensare financiară începând cu 2500 RON / lună, ideal B2B
 • Posibilitate de cazare în regiune, la nevoie;
 • Acces la mașina pentru a ajunge îndeplini sarcinile de muncă;
 • Formare – națională și internațională;
 • Fiecare zi vine cu o nouă provocare la Nocrich, așa că e garantat că îți vei dezvolta abilități noi;
 • Câștigarea de experiență într-o poziție de coordonare;
 • Un mediu de lucru multicultural, tânăr și vioi, într-un spațiu unic;
 • O oportunitate de a avea un impact pozitiv, vizibil și imediat, în viața a sute de oameni care-ți vor fi recunoscători pentru asta

Activitatea se va desfăşura de luni până vineri, dar unele acțiuni de voluntariat se desfăşoară într-o zi de weekend cel puţin o dată pe lună, deci va trebui să lucrezi uneori și în weekend (și să ai posibilitatea să îți iei acele zile libere apoi în timpul săptămânii). Programul de lucru este de 8 ore/zi.

Pentru detalii suplimentare, îți stăm la dispoziție la nocrich@scout.ro sau la +40736744686.

Pentru a candida te rugăm să trimiți CV și scrisoare de intenție la adresa de email nocrich@scout.ro. Te rugăm să scrii în titlul email-ului “Aplicatie Coordonator Voluntari”.

Cine suntem noi?
Centrul Cercetășesc Nocrich – H. C. Habermann o filială a Organizației Naționale Cercetașii României și este un centru de tineret cu un focus pe educație non-formală bazată pe Metoda Scout. Centrul există datorită tuturor cercetașilor și voluntarilor care au avut o misiune sufletească: să construiască un spațiu în inima Transilvaniei, în mediul rural, care să-i încurajeze pe toți cei care-l vizitează să se manifeste și să se descopere prin activități și programe educaționale, culturale și sociale.

Ne găsiți pe Facebook (Nocrich Scout Centre) și pe Insta cu @nocrichscoutcentre.

Viziunea 2025
În 2025, Nocrich Scout Center – H.C. Habermann va fi un centru de tineret conectat la comunitatea locală și tradiții, funcționând într-un mod stabil și durabil, oferind o platformă educațională și programe de voluntariat pentru cercetași și un public mai larg, fiind responsabil față de oameni și mediu, în casă și în curte deține și oferă 30 de locuri de cazare în interior și 300 de locuri de camping.

  Leave a Comment

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.