Primul Work Party din 2023 🔨

Primul Work Party din 2023 🔨

❗️Către toți Cercetașii❗️

🎉 Hai în primul WORK PARTY din 2023, la Centrul Cercetășesc Nocrich! 🎉

🗓️ Data: 12-18 iunie 2023
📍 Locația: Centrul Cercetășesc Nocrich

⚠️ Din cauza faptului că în formular va trebui să încărcați un document, trebuie să fiți logați în contul vostru de Google când îl completați.

🤝 E oportunitatea perfectă să vă conectați cu alți voluntari, să vă faceți noi prieteni și să-i revedeți pe cei vechi, și să contribuiți la creșterea și dezvoltarea Centrului Cercetășesc Nocrich! Dacă ai sau nu expertiză în construcții, dacă ai fost pe la Centru de multe ori sau niciodată, ori dacă doar îți place să dai o mână de ajutor, te primim cu brațele deschise în echipa noastră!

🔨 De la demontarea și organizarea magaziei pentru lemn, la crearea unui dispozitiv pentru transformarea fânului în baloți, vor fi multe oportunități să te implici și să faci diferența! Împreună putem crea un spațiu prosper pentru învățare, explorare și implicare în comunitate.


👶 Doar adu-ți entuziasmul, atitudinea pozitivă și eșarfa de Cercetaș. Noi îți dăm uneltele și îndrumarea necesară pentru a ne asigura că experiența tuturor este atât productivă, cât și distractivă.

✅ Pentru mai multe informații și înscriere, intră pe formularul de mai jos până luni, 5 iunie:

🗓️ Suntem entuziasmați să anunțăm că vom mai organiza încă 4️⃣ Work Parties vara asta. Țineți minte datele:

  • 3-9 iulie
  • 24-30 iulie
  • 7-13 august
  • 21-27 august

Hai să ne distrăm împreună și să lăsăm în urmă un Centru Cercetășesc Nocrich mai bun pentru toți Cercetașii! Abia așteptăm să vă vedem în primul Work Party din 2023! 🙌

    Leave a Comment

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.